Cliniclowns

Doe een wens

zondag 4 april 2010

Zondag 4 april

Jarig...36 lentes jong. Ik was niet van plan het te vieren en ga vanmiddag naar Olivier, maar gisteren kwamen er toch nog wat mensen langs. Leuke cadeautjes gekregen! Paul is nu beneden met Rens en Mees een paasontbijt aan het maken en ik moet in bed blijven, dus maar even tikken. Vier jaar geleden begonnen vandaag de weeen van Olivier...nog een paar daagjes en dan is hij 4. Gisteren al wat cadeautjes gehaald voor hem. Hij mag beginnen met zelf wat te eten en ik neem straks zijn geliefde TUC-jes mee. Olivier en ik vieren onze verjaardag als hij weer thuis is en zich beter voelt. Dan is het echt feest! Eerst nog een paar hindernissen, maar de komende dagen gaan we in het teken van feest zetten en rustig aan bijkomen. Ik hoop dat olivier deze stijgende lijn vast kan houden en dat het lekken echt is gestopt. Ik ga straks eens op mijn gemak alles doornemen en kijken wanneer die buikdrain eruit kan...(nee, inderdaad...ik kan het niet laten) Het kreng zit vervelend en is alleen maar een bron van infectie en als het ooit echt weer nodig is...maar als hij hij er nu alleen maar zit, moet hij weg. Jullie snappen het vast wel...ik wil hem weer eens in bad doen. En als een moeder iets in haar hoofd heeft...

Sylvie.









7 opmerkingen:

  1. En zeker als het deze moeder is....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. marie therese janssen4 april 2010 om 22:12

    Hallo allemaal
    Wij de familie Janssen (je weet wel van oploo) lezen trouw de berichten en leven met jullie mee. Sylvie je berichtje over de organisaties die er zijn om iets te doen met je gezin omdat olivier ziek is moet je doen. Rens en Mees maar ook jullie met z,n viertjes verdienen het toch om even iets leuks te kunnen doen.We wensen jullie heel veel sterkte met z,n allen en leven met jullie mee. groetjes uit Oss harry en marie-therese en de rest van het gezin.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ronald van Hintum5 april 2010 om 20:22

    Hoi Sylvie, Jaap, Rens, Mees, Paul en natuurlijk Olivier,

    We krijgen kippevel als we jullie berichten lezen over de situatie van Olivier. Als familie maar ook als ouders leven we ontzettend mee met jullie in deze zware tijd. Veel sterkte toegewenst en voor komende week hopelijk toch nog een leuke verjaardag voor de kleine grote man.

    Groeten Ronald, Angèle, Cas, Joppe en Fieke van Hintum

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Olivier en zijn dappere Mama en Papa en verdere familie

    Wij de berichten over olivier en zijn ziekte wij wensen dat manneke alle goeds en jullie alle veel kracht .ik bid elke dag voor een heel goed verloop.dat het maar gauw veel beter mag gaan met hem
    Lieve groeten van een dankbare Opa en Oma

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fam de Bresser uit de Katwijkstraat6 april 2010 om 10:28

    Ha Olivier, Sylvie, Paul, Rens, Mees en Jaap,
    Wij willen effe laten weten dat wij met jullie meeleven en vaak aan jullie denken. Hebben we nog niet echt laten blijken. We hebben veel bewondering voor de manier waarop jullie je er doorheen slaan en dan mag je inderdaad wel eens de tijd nemen en krijgen om je op iets leuks richten en proberen weer wat te genieten van elkaar.
    Wij wensen jullie nog veel kracht en energie toe .....
    lieve groeten van Gerard, Geert, Jans en Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Joep Janssen en Nancy8 april 2010 om 13:25

    Joep Janssen en Nancy

    Lieve Olivier, Jaap, Sylvie, Rens en Mees en iedereen!

    Van harte gefiliciteerd met je verjaardag! We hopen dat je veel leuke kaarten en kado's krijgt vandaag en dat je er van geniet!

    Maak er een leuke dag van!

    Gr Joep en Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Joep & Nancy,

    Olivier heeft een hele fijne varjaardag gehad, hij heeft voluit genoten. Nu ligt hij uitgeteld te slapen tussen de vele kaarten en kadoos. Hij heeft van jullie familie een mooie Ioor gehad, is die heel blij mee.

    Jij ook gefeliciteerd vandaag!

    Tot ziens weer en ik ga dr vanuit dat je Ollie dit jaar nog wel in Oploo ziet..

    Jaap

    BeantwoordenVerwijderen