Cliniclowns

Doe een wens

dinsdag 30 november 2010

Einde

Oliviers weblog is af! Het verhaal is geschreven en de "strijd gestreden". Olivier is als grote winnaar uit de bus gekomen en eigenlijk wij allemaal een beetje. We zijn er allemaal rijkere mensen van geworden. We nemen het mee in onze verdere levens...levenservaring...Van mij had het weg mogen blijven, maar het is nu eenmaal zo. What doesn't kill you, makes you stronger!

Ik ga het weblog naar een uitgever sturen en wie weet wordt Oliviers verhaal een echt boekje? Het weblog dat begon op de eerste dag en een naslagwerk voor Olivier moest worden. Een dagboek wat wij voor hem gingen bijhouden met foto's, zodat hij, als hij wilde, altijd kon nalezen wat hij meegemaakt had toen hij klein was. Als we toen eens hadden geweten hoe heftig het allemaal zou worden... Later werd het weblog een middel om van ons af te schrijven en onze emoties en gevoelens een plaats te geven. Tevens was het een manier om alle mensen om ons heen te informeren over Oliviers toestand.

Een verhaal met diepe dalen en ook een paar mooie pieken!

Iedereen bedankt!

Jaap, Sylvie, Eugenie, Paul, Rens, Mees, Tim, Sofie en vooral OLIVIER!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Jaap en Sylvie, bijzonder om jullie blog te lezen. Geruststellend en beangstigend tegelijk om te zien hoe jullie door het behandeltraject van Wilms tumor heen zijn gekomen tewijl wij er nog middenin zitten. Bedankt voor het delen van jullie verhaal.
    Groet, Elles. Moeder van een andere zieke Olivier.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste Elles,
      We kijken te weinig op dit blog, soms even snel. De reacties krijgen we niet automatisch gemeld. Hopelijk is jouw Olivier ook een bovennatuurlijke strijder...
      Veel sterkte. Onze Olivier is inmiddels alweer 13...

      Verwijderen