Cliniclowns

Doe een wens

dinsdag 25 mei 2010

Dinsdag 25 mei

Geen nieuws is goed nieuws! Ik zal binnenkort de uitgebreide update schrijven, maar ik heb er even de energie niet voor. Olivier is 9 Mei thuis gekomen (na precies 2 maanden ziekenhuis) en het gaat geweldig! We zijn aan het bijkomen en alle moeheid komt eruit. We zijn ons leven weer op poten aan het zetten en proberen er weer een ritme in te krijgen en dat begint aardig te lukken. Ik ben weer begonnen met werken en ook dat gaat goed. Olivier eet steeds meer en komt gemiddeld 300 gram/week aan. Volgende week gaat hij een ochtendje naar school....onwerkelijk dit...

Sylvie.

5 opmerkingen:

  1. He he goed nieuws, heb het nog 3 maal daags bij gehouden in de hoop op goed nieuws en ja hoor eindelijk dan !
    Heerlijk laat de Elkerlyk maar komen en de efteling.
    Heerlijk voor jullie, geniet van deze mooie tijd.
    Gr mama van Sander vd Burgt ( peuterspeelzaal )
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik had nog elke dag gekeken en omdat je geen nieuws leest ben je ook bang dat het niet goed ging... Maar gelukkig. Hierbij zie je dan dat jullie manneke inderdaad een Groot strijder is en uiteindelijk alles ten goed is gekeerd!
    Heel veel geluk en rust lekker uit na al die spannende dagen. Lieve groet voor Olivier van Mona, en de rest uit Zaltbommel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Na een tijdje geen nieuws waren wij idd ook bezorgd. Wat een geweldig nieuws! Erg blij om dit te lezen.

    Veel succes met de volgende stappen en veel plezier met alle uitstapjes die jullie de afgelopen tijd met Olivier en de andere kids hebben gepland en nu ook echt kunnen gaan doen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Iedereen bedankt voor de steun aan ons.
    Het is inderdaad zoals Sylvie aangeeft slopend geweest en we zijn nu allemaal aan het bijkomen van de zorgen en de schrik.

    Olivier gaat heel goed, is avontuurlijk, vrolijk en vol levenslust. Een genot om hem weer in zijn vertrouwde omgeving te zien.

    Komende maanden nog chemo, maar zolang het goed met hem gaat, kunnen wij alles aan.

    Binnenkort inderdaad een uitgebreider verslag.

    Jaap

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi,

    Fijn om te horen dat het weer goed gaat met Olivier. Zoals iedereen heb ik ook dagelijks gekeken naar nieuws. Zo fijn voor jullie geniet ervan.

    Groetjes Moeder van Sofie (peuterspeelzaal)

    BeantwoordenVerwijderen